Citykirken er en sammenlægning af tre kirker i Aarhus, og blev indviet i januar 2010. Vi drømmer om en kirke der, med det oprindelige kristne budskab fra det første århundrede, er relevant i det 21. århundrede – også for din hverdag. Læs mere om kirken og vores tanker og drømme under Hvad vil vi?.

Vi er en kirke for alle aldersgrupper, og holder både ordinære gudstjenester søndag formiddag og ungdomsgudstjenester søndag aften. Derudover er der samlinger for seniorer, teenagere og nogle søndage også børnekirke. Du kan læse mere under “Gudstjenesten”, “Børn og Unge” og “Seniorer”.

Hvis du har et ønske om at blive en del af vores nye og spændende kirke, eller hvis du bare er nysgerrig for at se hvem vi er, så kom forbi kirken til gudstjeneste søndag formiddag kl. 10:30 eller søndag aften kl. 19:30 til ungdomsgudstjenesten.

/

© 2014 · Citykirken Århus · Viborgvej 173 · 8210 Aarhus V · Tlf: (+45) 86 15 24 88 · Mail: kontor@ckirken.dk