Joom!Fish config error: Default language is inactive!

Please check configuration, try to use first active language

Gadekirke

Gadekirke er kommet til Aarhus

På PULS-aftenen i oktober 2011, kun en måned efter opstarten af Gadekirke i Silkeborg, talte Herren følgende til menigheden i Citykirken Århus:

”Jeg er den, som har begyndt mit værk i denne her by, og jeg er den, som vil fuldføre mit værk i denne by, for jeg elsker Aarhus, jeg elsker århusianerne, og jeg ønsker at drage dem ind til mig, og dertil har jeg kaldet jer. Jeg har gjort mig afhængig af jer. Og Jeg ønsker, I skal være mine hænder og mine fødder til at gå ud til århusianerne og bringe det glædesbud, som jeg har givet jer. Bringe den frelse, den lægedom, den nåde, som I har fået for intet. Giv den videre for intet til hver enkelt, I møder på jeres vej. Giv det, som I har fået for intet, giv det videre for intet, for jeg elsker århusianerne, og jeg vil gøre noget nyt i Aarhus.”

Med denne opmuntring fra Herren har Gadekirke-medarbejderne ikke været i tvivl om, at vi også på et tidspunkt ville starte en Gadekirke i Aarhus midtby. Og det skete så fredag den 14. september kl. 22.00.

Vi har af Aarhus Kommune fået tilladelse til at sætte et camping-klapbord op på fortovet ved Domkirkens sydøstvendte ende. Her tilbyder vi de forbipasserende en kop gratis kaffe eller kakao, mens vi får en snak med dem om, hvordan Jesus vil kunne forvandle deres liv, som Han har forvandlet vores.

Vi fik en utrolig positiv modtagelse af de unge mennesker, der stoppede op. Og allerede denne første aften i Aarhus midtby oplevede vi, at 2 unge mennesker inviterede Jesus ind i deres liv. Og rigtig mange andre var åbne over for at blive velsignet gennem bøn. Det føltes så let, hvilket selvfølgelig skyldes, at Herren havde lagt tingene til rette for os. Al ære til Ham \o/.

Vi oplever, hvordan Guds Ånd åbner hjerterne hos dem, vi taler med, og vi bliver så begejstrede. Vi deler bl.a. flyere ud med reklame for Passion-gudstjenesterne søndag aftener, og vi inviterer dem til at deltage i Citykirkens aftenskole.
Vi var i fredags 4 Gadekirke-medarbejdere, hvoraf 3 venligst var udlånt for en periode fra Gadekirke i Silkeborg. Det er vores vision at blive tværkirkelig, nøjagtig som vi er i Gadekirke i Silkeborg. Det er nemlig en fantastisk styrke, når vi kan dele de gode nyheder i samarbejde med andre menigheder. Vil du gerne læse om, hvad Gadekirke er, så læs i Cypressen nr. 16 på side 18. Tryk her

Stor tak til alle jer, der har bedt for opstarten af Gadekirke i Aarhus. Det gør en kæmpeforskel for os, der er på gaden. Vi vil være der hver fredag aften/nat fra kl. 22.00 til 02.00. Så tak, at I fortsat vil huske at bede for os fredag aftener.

På vegne af Gadekirke

Karin Kühl
/

© 2014 · Citykirken Århus · Viborgvej 173 · 8210 Aarhus V · Tlf: (+45) 86 15 24 88 · Mail: kontor@ckirken.dk