PASSION (Ung kirke) i Citykirken Aarhus

Hver anden søndag aften kl 19:00 (ulige uger) mødes vi for at tilbede Gud og blive klogere på Ham og livet med Ham. I PASSION er de gode relationer vigtige, så vi bruger god tid sammen i vores café efter møderne. PASSION er målrettet de 18-30-årige, men ALLE er velkomne.

Vores ungdomsgudstjenester er et supplement til Citykirkens formiddagsgudstjenester hver søndag kl. 10:30 hvor alle generationer mødes.

Kom og vær med til at skabe en af Danmarks fedeste ungdomskirker!

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte teamleder: Camilla Jin Joseph

Besøg os på facebook: PASSION - Citykirken Aarhus

Lørdag d. 13. december kl. 17.30 er der VINTERGALLA'14 i PASSION

Det bliver en festlig aften fyldt med farver, fællesskab og sjov. Glæd dig!

Se mere og tilmeld dig på facebook: https://www.facebook.com/events/770377963022169/?fref=ts

Citygrupper: I løbet af ugen mødes vi i CITYGRUPPER på caféer og i vores hjem rundt omkring i byen. Her deler vi liv og lærer mere om Gud, mennesker og os selv. Kontakt: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Cityshine: Cityshine har til formål at række ud i Aarhus by og lave fede events, hvor vi som kirke kan gøre os synlige og kan komme ud og hjælpe mennesker, der har behov. Kontakt:  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

/

© 2014 · Citykirken Århus · Viborgvej 173 · 8210 Aarhus V · Tlf: (+45) 86 15 24 88 · Mail: kontor@ckirken.dk