PASSION (Ung kirke) i Citykirken Aarhus

Hver anden søndag aften kl 19:00 (ulige uger) mødes vi for at tilbede Gud og blive klogere på Ham og livet med Ham. I PASSION er de gode relationer vigtige, så vi bruger god tid sammen i vores café efter møderne. PASSION er målrettet de 18-30-årige, men ALLE er velkomne.

Vores ungdomsgudstjenester er et supplement til Citykirkens formiddagsgudstjenester hver søndag kl. 10:30 hvor alle generationer mødes.

Kom og vær med til at skabe en af Danmarks fedeste ungdomskirker!

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte teamleder: Camilla Jin Joseph

Besøg os på facebook: PASSION - Citykirken Aarhus

PASSION I EFTERÅRET 2014

Der sker så mange fantastiske ting i Passion i. Kunne du tænke dig at høre mere eller være med?

Passion Camp: 12.-14. september er du inviteret til Passion Camp, hvor vi skal dele liv, blive udfordrede og skabe relationer. Læs mere og tilmed dig på facebook: Passion Camp '14: That the world may see!

Citygrupper: I løbet af ugen mødes vi i CITYGRUPPER på caféer og i vores hjem rundt omkring i byen. Her deler vi liv og lærer mere om Gud, mennesker og os selv. Kontakt: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Cityshine: Cityshine har til formål at række ud i Aarhus by og lave fede events, hvor vi som kirke kan gøre os synlige og kan komme ud og hjælpe mennesker, der har behov. Kontakt:  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

/

© 2014 · Citykirken Århus · Viborgvej 173 · 8210 Aarhus V · Tlf: (+45) 86 15 24 88 · Mail: kontor@ckirken.dk