PASSION (Ung kirke) i Citykirken Århus

PASSION er et fællesskab/netværk af unge der samles om vores tro på Gud.

Vi brænder  for at opmuntre, udruste og udfordre unge i alle livets aspekter.

Vi ønsker at nå unge med budskabet om Jesus og gøre dem til hans disciple.

PASSION er en del af Citykirken Århus.

Vi tror på styrken i den flergenerationelle kirke, der er kendetegnes ved de unges styrke og energi og de ældres visdom og erfaring. (Ord. 20:29).

Der sker mange spændende aktiviteter i PASSION med fokus på disse områder:

Outreach

Vi vil engagere os i vores by og mennesker omkring os. Kirken skal være et lys i mørket (Matt. 5:14), og vores by skal lægge mærke til at Gud gør.

Let’s talk

Et forum, hvor vi snakker om og diskuterer relevante spørgsmål omkring Gud, livet og mennesker.

Social

Mulighed for at hænge ud, hygge, snakke, pleje gamle relationer og danne nye.  ”Work hard – play hard”

Worship

Vi samles og fester, har lovsang og hører inspirerende prædikener.

Citygrupper

I løbet af ugen mødes vi i CITYGRUPPER på caféer og i vores hjem rundt omkring i byen. Her deler vi liv og lærer mere om Gud, mennesker og os selv. Kontakt: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Du kan se datoerne for de forskellige aktiviteter på PASSIONS facebook side: PASSION - Citykirken Aarhus

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte teamlederne:

Camilla Jin Joseph og Kevin Joseph

/

© 2014 · Citykirken Århus · Viborgvej 173 · 8210 Aarhus V · Tlf: (+45) 86 15 24 88 · Mail: kontor@ckirken.dk