PASSION er ungdomsarbejdet i Citykirken Aarhus

Hver anden søndag aften kl 19:30 (ulige uger) mødes vi for at tilbede Gud og blive klogere på Ham og livet med Ham. I PASSION er de gode relationer vigtige, så vi bruger god tid sammen i vores café efter møderne. PASSION er målrettet de 18-30-årige, men ALLE er velkomne.

Vores ungdomsgudstjenester er et supplement til Citykirkens formiddagsgudstjenester hver søndag kl. 10:30 hvor alle generationer mødes.

I løbet af ugen mødes vi i citygrupper på caféer rundt omkring i byen. Her er der fokus på at styrke relationer og dele liv og tro i et afslappet miljø.

Kom og vær med til at skabe en af Danmarks fedeste ungdomskirker!!

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte ungdomspræst Christina Kristensen

Besøg Passion's hjemmeside: passionaarhus.dk

/

© 2014 · Citykirken Århus · Viborgvej 173 · 8210 Aarhus V · Tlf: (+45) 86 15 24 88 · Mail: kontor@ckirken.dk