Fyld dig med noget godt!

I denne tid hvor nogen har fået givet noget ufrivilligt ekstra tid er det måske godt at overveje hvad den kunne bruges til?

Derfor har vi her samlet nogle værktøjer/redskaber til at pleje dit åndelige liv...

Bibelapp og hjemmeside - Youversion

Den bedste bibelapp til brug på både telefon og computer. Bibelen i et utal af oversættelser (inkl. Bibelen på hverdagsdansk) og bibelplaner, dagens vers og meget mere (også mulighed for oplæsning med flere af oversættelserne).

Du finder hjemmesiden HER og download til telefonen HER

Bibelen læst op - Dwell

Utrolig lækker app til din telefon hvor bibelen læses op, som de kristne oplevede det de første 1500 år. Med forskellige oplæsningsstemmer, underlægningsmusik, bibelplaner, teamer og mere. Gratis i 60 dage for personer der er tilknyttet Citykirken (bruge DETTE link)

Lovsang efter enhver smag - Spotify

App til telefon, hjemmeside og program til computer med mulighed for at lytte til lovsang (og andet musik) døgnet rundt. Playlister med Citykirkens lovsange findes HER og danske lovsange findes f.eks. HER

Undervisning og prædikener - Youtube

Internettet flyder over med undervisning og prædikener, og ikke alt er selvfølgelig lige godt, men her er LINK til Citykirkens Youtubekanal og HER finder du Citykirkens prædikener. Du kan også abonnere på disse hvis du lytter til Podcast ved at klikke HER (itunes - alternativt kan du blot søge på "Citykirken Aarhus" der hvor du lytter til Podcast.

Litteratur, fiktion og undervisning

Måske netop tiden til at få læst den gode bog, enten en undervisning, en opmuntring, en livsberetning eller en god kristen roman. Du finder Danmarks største udvalg HER og du kan også afhente det i kirkens bogsalg hvis ikke du vil have det tilsendt.

Film - DVD'er

På jagt efter en god opbyggelig film? HER er et større udvalg af gode film med et kristent budskab eller en kristen vinkel.