Aktuelt

Velkommen til live-streamede gudstjenester fremover
- vi introducerer "mikrokirke"

Når tider og restriktioner skifter må vi også som kirke "genopfinde" os selv, og det er ikke en dårlig ting. Det har kirken gjort de sidste 2000 år med stor succes. For kirke er ikke bygninger eller ritualer men liv og relationer.


Fremover og indtil påskesøndag bliver vores søndagsgudstjeneste STREAMET kl. 10.30 og det vil ikke være muligt at være fysisk til stede.

TIL GENGÆLD vil vi kraftigt opfordre til at finde sammen i "mikro-kirker" 3-4 personer som mødes på ugentlig basis enten fysisk eller online (alt efter situation og restriktioner). Hver søndag vil vore prædikener afslutte med en række spørgsmål til reflektion og samtale som man kan bruge som udgangspunkt for samtalen. Hovedfokus er på at tale om tro og liv og bede sammen.

Det kunne være oplagt at mødes søndag og se gudstjenesten sammen og så have "mikro-kirke" bagefter, men da selve prædikenen og spørgsmålene optages og lægges på Youtube efterfølgende er det også muligt at gøre det på et hvilket som helst andet tidspunkt. Man behøver heller ikke bruge gudstjenesten som udgangspunkt, men kunne blot stille spørgsmålet "hvad taler Gud til mig om for tiden?" og "hvad vil du gøre ved det?". Vi anbefaler at I sætter en tidsramme f.eks. 1 eller 1½ time.

Hvis man er en del af en eksisterende Citygruppe er det måske oplagt at dele gruppen ind i de mindre grupper på 3-4 personer.


Vi tror og håber på at denne periode faktisk kan være med til at styrke både relationer og trosliv.

Velkommen til spændende foredrag og koncerter i Citykirken.

Se nogle af alle de spændende arrangementer og køb billet på velbehag.org eller på Facebook

 

 

Registrering til gudstjeneste:

 

På grund af Covid-19 situationen har vi et maksimum på hvor mange vi må være i salen til vores gudstjenester.

Derfor har vi brug for at du registrerer hvilken gudstjeneste du gerne vil deltage i.

 

Det kan du gøre ved at klikke HER

Velkommen til Åbent Hus i Citykirken

 

Citykirken holder åbent hus for området og alle interesserede

  

  alle er hjertelig velkomne

 

 

Alle er selvfølgelig også velkomne til gudstjeneste kl 10 eller kl. 13.

Imellem gudstjenesterne fra 11-13 er Citykirken vært for et åbent-hus-arrangement hvor der vil være legeland med hoppeborg og popcorn for børnene og de voksne kan komme rundt i hele kirken og se lokaliteterne og tale med ansvarlige for nogle af vores arbejdsgrene. Der vil blive serveret lidt mad til alle og måske vil nogle af vores dygtige musikere spille live.

Vi håber du vil kigge indenfor...

Velkommen til Gudstjeneste på Viborgvej 173 igen!

Det er en stor glæde at vi kan begynde at mødes fysisk igen. Vi har gjort klar til at tage imod jer og vil forsøge at gøre det så "normal" en oplevelse som muligt på trods af håndsprit, afstandskrav og restriktioner.

Vi kommer de næste uger til at holde to kortere gudstjenester - kl. 10 og kl. 12 - for at kunne skabe plads til så mange som muligt.

Dørene indtil kirkebygningen åbner 15 minutter før gudstjenestestart. Skulle du ankomme før tid, vil vi bede dig vente udenfor, da det ikke er tilladt at tage ophold i kirkens foyer.

For at undgå at du går forgæves er det nødvendigt at du registrerer dig den gudstjeneste du gerne vil deltage på. Klik HER for at registrere dig.

Småbørnsrum og børnekirke er endnu ikke åbent, men vi har lukket dørene op til Lillesal og gjort plads til at familier med mindre børn kan sidde ved de opstillede borde. Der vil ikke være legetøj tilgængeligt, så medbring evt. noget hjemmefra, vi har dog lavet en lillle "godtepose" til alle børnene.

Caféen er heller ikke åben, men benyt gerne anledningen til at invitere nogen (maks. 10 personer) ud på en gåtur efter gudstjenesten.

Du kan også følge med i gudstjenesten kl. 10 på live.ckirken.dk så hvis du er i risikogruppe eller ikke har mulighed for at komme kan du stadigt følge med. 

 

DA EN

Log in or create an account

DA EN