Registrering til gudstjeneste:

På grund af Covid-19 situationen har vi et maksimum på hvor mange vi må være i salen til vores gudstjenester.

Derfor har vi brug for at du registrerer hvilken gudstjeneste du gerne vil deltage i.

Det kan du gøre ved at klikke HER

Velkommen til online gudstjeneste i citykirken

Vi mødes på live.ckirken.dk

Her kan du oprette dig som bruger og tage del i gudstjenesten ved at skrive i chatten, anmode om forbøn med mere. Så kom ind og sig hej!

Her kan du læse om vores ledige stillinger i Citykirken.

Er du den nye leder i PASSION (Citykirken Aarhus)

PASSION er et netværk af unge i Citykirken fra - 18-30 år - der jævnligt mødes i

Citygrupper, har lovsangsaftener samt afholder sociale arrangementer.

PASSION er et fællesskab der rækker ud og skal være let at blive en del af.

Vores nye leder er en ildsjæl der vil styrke og udvikle det eksisterende netværk. Du får lov

til at opbygge og lede dit eget team, der sammen skal stå i spidsen for PASSION.

Du bliver en del af Citykirkens børn og unge (CBU) lederteam, som sammen med lederne

fra de andre aldersgrupper sikrer gode overgange mellem generationerne.

Profil

· Du er personligt kristen og har en tæt relation med Gud

· Du er vild med unge og forstår deres livs- og verdenssyn

· Du har allerede vist, at du kan lede teams og selvstændigt afholde, samt udvikle

relevante events og projekter, eller har mod på at prøve det

· Du ser styrken i, og ønsker at bygge, et ungdomsfællesskab der er en del af

Citykirken, hvor vi på tværs af generationer deler liv og hjælper hinanden.

Vi tilbyder

· Et studiejob på ca. 8 timer om ugen, hvor det ugentlige timeantal og placering

varierer i løbet af året

· En personlig mentor, løbende supervision og et dynamisk ledernetværk i kirken

Hvis du kan se dig selv som vores nye PASSION leder, så send en motiveret ansøgning,

CV samt en videopræsentation af dig selv til Camilla Jin Joseph på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ved spørgsmål kan der rettes henvendelse til Camilla – enten på ovenstående mail eller

på tlf: 92 43 43 02.

Du opfordres til at søge hurtigst muligt, da vi løbende vurderer indkomne ansøgninger.

Kandidater indkaldes løbende (dog senest d. 1. juli). Ansættelse pr. 1.8.2021.

Har du hænderne skruet rigtigt på? Og vil du bo godt og billigt?

Vi søger nu en ny pedel til Citykirken Aarhus pr. 1. september 2021.

Profil

• Pedelopgaverne og lejligheden kan besættes af en enkeltperson, et par eller 2 roommates - det vigtigste er at i kender hinanden så godt, at i både kan bo og arbejde sammen om opgaverne
  • Du er engageret i Citykirken
  • Du tager initiativ - du har naturligt øje for, hvad der mangler at blive gjort og følger det til dørs
  • Du er en god nabo - tager hensyn, er venlig og imødekommende
  • Du er kommunikativ stærk, da du samarbejder med både præster, administrator og frivillige

Arbejdsopgaverne

• Der forventes et omfang af pedelarbejde på ca. 5 timer om ugen. Det kræver fleksibilitet, da arbejdsopgaver og omfang varierer i løbet af året.
  • Opgaverne er forskelligartede, lettere pedelopgaver: bla. at gå låserunde, rydde op inden gudstjenesten, gennemgang af toiletter, hænge billeder op, fjerne sne, feje og andet efter behov.

Om boligen

• Toværelses lejlighed i Citykirken på 2. sal (delevenlig)
  • 72 kvm.
  • Leje: 3900 kr. inkl. forbrug efter fradrag af vederlag for pedelopgaver.
  • Depositum: 11.700 kr. som indbetales forud for indflytning

Detaljer, spørgsmål og ansøgning kan rettes til:

Camilla Jin Joseph

Ansøgningsfrist: 1. august 2021

Velkomstmiddag d. 27. juni

Er du ny i kirken, eller er du bare nysgerrig på at lære os bedre at kende, vil vi gerne invitere dig til velkomstmiddag søndag d. 27. juni umiddelbart efter gudstjenesten.

Middagen foregår i Citykirkens Café, og der vil være god tid til at lære os bedre at kende, stille spørgsmål og høre om hvad vi er for en størrelse.

Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig her.

Velkommen til live-streamede gudstjenester fremover
- vi introducerer "mikrokirke"

Når tider og restriktioner skifter må vi også som kirke "genopfinde" os selv, og det er ikke en dårlig ting. Det har kirken gjort de sidste 2000 år med stor succes. For kirke er ikke bygninger eller ritualer men liv og relationer.

Fremover og indtil påskesøndag bliver vores søndagsgudstjeneste STREAMET kl. 10.30 og det vil ikke være muligt at være fysisk til stede.

TIL GENGÆLD vil vi kraftigt opfordre til at finde sammen i "mikro-kirker" 3-4 personer som mødes på ugentlig basis enten fysisk eller online (alt efter situation og restriktioner). Hver søndag vil vore prædikener afslutte med en række spørgsmål til reflektion og samtale som man kan bruge som udgangspunkt for samtalen. Hovedfokus er på at tale om tro og liv og bede sammen.

Det kunne være oplagt at mødes søndag og se gudstjenesten sammen og så have "mikro-kirke" bagefter, men da selve prædikenen og spørgsmålene optages og lægges på Youtube efterfølgende er det også muligt at gøre det på et hvilket som helst andet tidspunkt. Man behøver heller ikke bruge gudstjenesten som udgangspunkt, men kunne blot stille spørgsmålet "hvad taler Gud til mig om for tiden?" og "hvad vil du gøre ved det?". Vi anbefaler at I sætter en tidsramme f.eks. 1 eller 1½ time.

Hvis man er en del af en eksisterende Citygruppe er det måske oplagt at dele gruppen ind i de mindre grupper på 3-4 personer.

Vi tror og håber på at denne periode faktisk kan være med til at styrke både relationer og trosliv.