Fyld dig med noget godt!

I denne tid hvor nogen har fået givet noget ufrivilligt ekstra tid er det måske godt at overveje hvad den kunne bruges til?

Derfor har vi her samlet nogle værktøjer/redskaber til at pleje dit åndelige liv...

Bibelapp og hjemmeside - Youversion

Den bedste bibelapp til brug på både telefon og computer. Bibelen i et utal af oversættelser (inkl. Bibelen på hverdagsdansk) og bibelplaner, dagens vers og meget mere (også mulighed for oplæsning med flere af oversættelserne).

Du finder hjemmesiden HER og download til telefonen HER

Bibelen læst op - Dwell

Utrolig lækker app til din telefon hvor bibelen læses op, som de kristne oplevede det de første 1500 år. Med forskellige oplæsningsstemmer, underlægningsmusik, bibelplaner, teamer og mere. Gratis i 60 dage for personer der er tilknyttet Citykirken (bruge DETTE link)

Lovsang efter enhver smag - Spotify

App til telefon, hjemmeside og program til computer med mulighed for at lytte til lovsang (og andet musik) døgnet rundt. Playlister med Citykirkens lovsange findes HER og danske lovsange findes f.eks. HER

Undervisning og prædikener - Youtube

Internettet flyder over med undervisning og prædikener, og ikke alt er selvfølgelig lige godt, men her er LINK til Citykirkens Youtubekanal og HER finder du Citykirkens prædikener. Du kan også abonnere på disse hvis du lytter til Podcast ved at klikke HER (itunes - alternativt kan du blot søge på "Citykirken Aarhus" der hvor du lytter til Podcast.

Litteratur, fiktion og undervisning

Måske netop tiden til at få læst den gode bog, enten en undervisning, en opmuntring, en livsberetning eller en god kristen roman. Du finder Danmarks største udvalg HER og du kan også afhente det i kirkens bogsalg hvis ikke du vil have det tilsendt.

Film - DVD'er

På jagt efter en god opbyggelig film? HER er et større udvalg af gode film med et kristent budskab eller en kristen vinkel.

Gør noget godt for dine børn!

I disse online tider hvad er det så vores børn bruger tid på?

Her er en lille liste med henvisninger til godt kristent børnemateriale.

Har du forslag til noget der bør komme på listen så skriv HER

Online danske børnekirker/-TV

Åben Kirke i Herning

Mariagerfjord Frikirke (Tjubang Live)

GPS børneTV

Metodistkirken i Odense

Sigurd fortæller bibelhistorier #1

Sigurd fortæller bibelhistorier #2

Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler - klub online

Emdrup Kirke (Påske for børn)

Bibelapp for børn

Folkene bag bibel-app'en "Youversion" har også lavet en fremragende ineraktiv app til børn. Du finder den HER.

Børn og Tro

Organisationen Børn og Tro har en mængde gratis ressourser på deres hjemmeside.

Børnebøger, CD'er og spil/puslespil

Danmarks største udvalg i bøger til børn, fra alle danske forlag, finder du HER. Der er også et udvalg i spil og puslespil samt en del CD'er med kristent børnemusik, måske til bilen?

Film for børn

På Netflix ligger blandt andet Veggie Tales som er tegnefilm med kristne budskaber og værdier. Karaktererne er grønsager og det er sjovt for både børn og voksne. Der er også en del DVD'er HER, men de fleste er ikke med danske tekster.

Dansk børnelovsang

På både Spotify og Apple Music ligger en mængde kristent børnemusik. HER er link til en stor playliste på Spotify og HER er link til en playliste på Apple Music med nogen af de sange der bruges i Citykirkens børnekirke

Har du brug for at tale med en præst?

Book en videosamtale (på Zoom) med en af vores præster

- tilbuddet er til alle, uanset om du er medlem af Citykirken eller ej -

Glæd dig til online gudstjeneste på søndag kl. 10.30

Klik på billedet eller på linket på vores vores Facebookside

Du kan se tidligere online gudstjenester HER

Velkommen online gudstjeneste i Citykirkens!

Hvem havde troet på, at vi forår 2020 ikke holder gudstjenester i kirkebygningen på Viborgvej og hele Europa er lukket ned? Hvem kunne forudse det?
De aktuelle udfordringer giver os anledning til at gå nye veje og hver søndag kl. 10.30 kan du nu følge med på Citykirkens online gudstjeneste.

Der vil også være mulighed for at blive interaktiv og chatte med en person fra kirken, som gerne vil bede sammen med dig for de ting der bekymrer dig.
Gudstjenesten kommer ca. til at vare 45 min.

Vi glæder os til at "se" dig online :)