Velkommen til Åbent Hus i Citykirken

Citykirken holder åbent hus for området og alle interesserede

alle er hjertelig velkomne

Alle er selvfølgelig også velkomne til gudstjeneste kl 10 eller kl. 13.

Imellem gudstjenesterne fra 11-13 er Citykirken vært for et åbent-hus-arrangement hvor der vil være legeland med hoppeborg og popcorn for børnene og de voksne kan komme rundt i hele kirken og se lokaliteterne og tale med ansvarlige for nogle af vores arbejdsgrene. Der vil blive serveret lidt mad til alle og måske vil nogle af vores dygtige musikere spille live.

Vi håber du vil kigge indenfor...

Registrering til gudstjeneste:

På grund af Covid-19 situationen har vi et maksimum på hvor mange vi må være i salen til vores gudstjenester.

Derfor har vi brug for at du registrerer hvilken gudstjeneste du gerne vil deltage i.

Det kan du gøre ved at klikke HER

Citykirkens genåbningsplan for de næste uger indtil den 7. juni

Efter regeringens udmelding vedrørende genåbningsfase 2 har vi valgt at fokusere på ”kirken i miniformat” – vores Citygrupper, fremfor at holde gudstjenester med et stærkt begrænset antal deltagere.

Se mere om vores Citygrupper her: https://www.ckirken.dk/da/hvad/citygrupper

Vi fortsætter med at holde online gudstjenester, men opfordrer og opmuntrer dig til at følge med i gudstjenesten sammen med din Citygruppe, gerne om søndagen.
Så kan I være med i lovsangen, holde nadver og lytte til prædiken sammen. En Citygruppesamling er også et oplagt forum at tale om dagens prædiken i, og bede sammen inden man afslutter samlingen. Vi foreslår, at man mødes i hjemmene, søndag morgen, f.eks. fra kl. 10:15 til 11:45.

Det er vigtigt, at vi overholder alle Sundhedsstyrelsens forholdsregler, og at der ikke er flere end 10 personer der mødes. Det er en selvfølge, at man ikke møder op, når man er f.eks. i risikogruppen.

Mange har været med i en Citygruppe i flere år, men der findes også en del, som ikke har prøvet det før, og gerne vil være med!

Derfor har vi valgt at oprette midlertidige Citygrupper, som kun mødes i de næste 4 uger!

Her kommer du måske ind i billedet:
Er du endnu ikke med i en Citygruppe og vil gerne prøve det, så kan du tilmelde dig her! https://bit.ly/35LxcTr

Der er brug for flere Citygrupper, og har du lyst til at være værten, som inviterer en ny og midlertidigt Citygruppe hjem til dig – fire søndage i træk mellem kl. 10:15 og 11:45, frem til den 7. juni – så vil vi gerne høre fra dig!

Hvad det betyder at være vært, kan du læse her: http://kortlink.dk/google/25xxk

Vi har brug for dig! Tilmeld dig her og vi kontakter dig hurtigst muligthttps://bit.ly/35L5fLz

Citykirkens netværkspræster vil stå til rådighed med gode råd og vejledning, som du meget gerne må gøre brug af!
Vel mødt i genåbningsfase 2

Velkommen til Gudstjeneste på Viborgvej 173 igen!

Det er en stor glæde at vi kan begynde at mødes fysisk igen. Vi har gjort klar til at tage imod jer og vil forsøge at gøre det så "normal" en oplevelse som muligt på trods af håndsprit, afstandskrav og restriktioner.

Vi kommer de næste uger til at holde to kortere gudstjenester - kl. 10 og kl. 12 - for at kunne skabe plads til så mange som muligt.

Dørene indtil kirkebygningen åbner 15 minutter før gudstjenestestart. Skulle du ankomme før tid, vil vi bede dig vente udenfor, da det ikke er tilladt at tage ophold i kirkens foyer.

For at undgå at du går forgæves er det nødvendigt at du registrerer dig den gudstjeneste du gerne vil deltage på. Klik HER for at registrere dig.

Småbørnsrum og børnekirke er endnu ikke åbent, men vi har lukket dørene op til Lillesal og gjort plads til at familier med mindre børn kan sidde ved de opstillede borde. Der vil ikke være legetøj tilgængeligt, så medbring evt. noget hjemmefra, vi har dog lavet en lillle "godtepose" til alle børnene.

Caféen er heller ikke åben, men benyt gerne anledningen til at invitere nogen (maks. 10 personer) ud på en gåtur efter gudstjenesten.

Du kan også følge med i gudstjenesten kl. 10 på live.ckirken.dk så hvis du er i risikogruppe eller ikke har mulighed for at komme kan du stadigt følge med.

Har du brug for at tale med en præst?

Book en videosamtale (på Zoom) med en af vores præster

- tilbuddet er til alle, uanset om du er medlem af Citykirken eller ej -