Velkommen til Gudstjeneste på Viborgvej 173 igen!

Det er en stor glæde at vi kan begynde at mødes fysisk igen. Vi har gjort klar til at tage imod jer og vil forsøge at gøre det så "normal" en oplevelse som muligt på trods af håndsprit, afstandskrav og restriktioner.

Vi kommer de næste uger til at holde to kortere gudstjenester - kl. 10 og kl. 12 - for at kunne skabe plads til så mange som muligt.

Dørene indtil kirkebygningen åbner 15 minutter før gudstjenestestart. Skulle du ankomme før tid, vil vi bede dig vente udenfor, da det ikke er tilladt at tage ophold i kirkens foyer.

For at undgå at du går forgæves er det nødvendigt at du registrerer dig den gudstjeneste du gerne vil deltage på. Klik HER for at registrere dig.

Småbørnsrum og børnekirke er endnu ikke åbent, men vi har lukket dørene op til Lillesal og gjort plads til at familier med mindre børn kan sidde ved de opstillede borde. Der vil ikke være legetøj tilgængeligt, så medbring evt. noget hjemmefra, vi har dog lavet en lillle "godtepose" til alle børnene.

Caféen er heller ikke åben, men benyt gerne anledningen til at invitere nogen (maks. 10 personer) ud på en gåtur efter gudstjenesten.

Du kan også følge med i gudstjenesten kl. 10 på live.ckirken.dk så hvis du er i risikogruppe eller ikke har mulighed for at komme kan du stadigt følge med.