PASSION (Ung kirke) i Citykirken Aarhus

PASSION er et fællesskab/netværk af unge der samles om vores tro på Gud.

Vi brænder for at opmuntre, udruste og udfordre unge i alle livets aspekter.

Vi ønsker at nå unge med budskabet om Jesus og gøre dem til hans disciple.

PASSION er en del af Citykirken Århus.

Vi tror på styrken i den flergenerationelle kirke, der kendetegnes ved de unges styrke og energi og de ældres visdom og erfaring. (Ord. 20:29).

Der sker mange spændende aktiviteter i PASSION med fokus på disse områder:

 
PASSION-samling

Vi samles til en lovsangsaften én fredag i måneden.

Citygrupper

I løbet af ugen mødes vi i CITYGRUPPER på caféer og i vores hjem rundt omkring i byen. Her deler vi liv og lærer mere om Gud, mennesker og os selv. Hvis du er interesseret i at være med så kontakt:

Rebekka Højgaard Nielsen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Janna Rabjerg Poulsen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Masser af fællesskab

Største delen af de sociale ting der sker i PASSION er initiativer fra de unge i fællesskabet selv. Bliv medlem af gruppen, "Aktiviteter i PASSION" https://www.facebook.com/groups/passionaarhus/?fref=ts, hvor du vil blive opdateret og inviteret med til små og store samlinger. Her kan du også selv få lov at byde ind og være med til at forme PASSION.  

Derudover afholdes der større sociale arrangementer i løbet af året. Du kan se datoerne for de forskellige aktiviteter på PASSIONS facebook side: PASSION - Citykirken Aarhus

Eller hente kalenderen her

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte teamlederne:

Kathrine Bergen 

På tlf. 26162221 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

DA EN

Log in or create an account

DA EN