Boost (for dig der skal ungdomsvelsignes)

Boost er for dig der gerne vil ungdomsvelsignes til foråret, og som gerne vil dykke ned i, hvad det der med tro egentlig er for noget. Ungdomsvelsignelse er et alternativ til konfirmation hvor vi fejrer og velsigner teenagerne i deres indgang til ungdoms- og voksenlivet. Vi tror på, at Gud er relevant for alle i alle sæsoner i livet, og derfor vil vi gennem dette forløb udruste vores teenagere til at leve livet med Gud. Hvis du skal konfirmeres i en folkekirke, men tænker det kunne være spændende for dig at være med til Boost, så er du stadig mere end velkommen!

Vi mødes hver torsdag fra kl. 18.00 til 19.00 hvor vi gennem oplæg, snak, sjove udfordringer og kreativ udfoldelse vil komme tættere på emner som f.eks. mig og Gud, hvordan læser jeg bibelen, kan Gud bruge mig og meget andet spændende. 

Efter Boost er der LOUD hver torsdag kl. 19.00-21.00. LOUD er Citykirkens teenageklub for alle der går i 7.-9. klasse. Alle Boostere er meget velkomne til at være med! Du kan læse mere om LOUD her.

Vi starter op med Boost efter efterårsferien d. 22. oktober og slutter året af med et brag af en ungdomsvelsignelsesfest, hvor vi fejrer Boosterne i kirken. Her får Boosterne lov til arrangere gudstjenesten og vi beder for dem og velsigner dem. Dette foregår søndag d. 2. maj 2021

I efterårsferien vil vi gerne invitere alle Boostere med på Undervisninglejr. Denne lejr er en fantastisk kickstarter til vores forløb sammen og en god måde at blive rystet godt sammen med resten af gruppen. Det foregår på Efterskolen Kildevæld fra d. 10. til 15. oktober. Du kan læse mere på lejrens facebookside.

Vi glæder os så meget til at se dig! 

Mange hilsner

Anne-Mette 

 

Lidt om mig:  

Anne-Mette: 28 år, bor i Aarhus, læser til læge. Jeg har arbejdet en del med teenagere og unge gennem de seneste år og elsker at formidle Gud på en sjov, brugbar og relevant måde til teenagere. Jeg elsker at rejse, danse under discokugler og bager sygt gode kager. 

Kontakt: 

Tlf.: 26 92 22 44 

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

 

DA EN

Log in or create an account

DA EN