Boost (for dig der skal ungdomsvelsignes)

Boost er for dig der gerne vil ungdomsvelsignes til foråret, og som gerne vil dykke ned i, hvad det der med tro egentlig er for noget. Ungdomsvelsignelse er et alternativ til konfirmation hvor vi fejrer og velsigner teenagerne i deres indgang til ungdoms- og voksenlivet. Vi tror på, at Gud er relevant for alle i alle sæsoner i livet, og derfor vil vi gennem dette forløb udruste vores teenagere til at leve livet med Gud. Hvis du skal konfirmeres i en folkekirke, men tænker det kunne være spændende for dig at være med til Boost, så er du stadig mere end velkommen!

Vi mødes hver torsdag fra kl. 17.30 til 19.00 hvor vi gennem oplæg, snak, sjove udfordringer og kreativ udfoldelse vil komme tættere på emner som f.eks. mig og Gud, hvordan læser jeg bibelen, kan Gud bruge mig og meget andet spændende.

Boosterne spiser aftensmad sammen, og herefter starter LOUD kl. 19.00. LOUD er Citykirkens teenageklub for alle der går i 7.-9. klasse. Vi mødes hver torsdag fra kl. 19.00 til 21.00. Alle Boostere er meget velkomne til at være med! Du kan læse mere om LOUD her (link).

I forbindelse med Boost, vil vi gerne udruste vores teenagere til aktivt at deltage i kirkens arbejde. Vi tror på, at kirken er familie og en vigtig ressource både for den personlige tro og som et sted der tjener mennesker i vores by. Derfor vil alle Boostere blive koblet på en arbejdsgren i deres lokale kirke eller i Citykirken, og er med på et team som gør det du synes er fedt. Det kunne f.eks. være velkomstteam, børnekirke, medie, lovsang, osv. Dette forløb starter efter juleferien.

Vi starter op d. 7. november og slutter året af med et brag af en ungdomsvelsignelsesfest, hvor vi fejrer Boosterne i kirken. Her får Boosterne lov til arrangere gudstjenesten og vi beder for dem og velsigner dem. Dette foregår d. 3. maj 2020

Vi glæder os så meget til at se dig!

Mange hilsner

Mads og Anne-Mette

Mads: 30 år, bor i Aarhus. Har været på DTS i Kansas City og bibelskole i Tyskland, hvilket har gjort at min relation til Gud er blevet meget mere personlig. Jeg er vild med disc golf en gå- eller løbetur i naturen. Nu brænder jeg for, at give troen videre til næste generation og se flere danskere opleve Jesus.

Kontakt:

Anne-Mette:

26 92 22 44

Mads:

24 21 58 86

Anne-Mette: 27 år, bor i Aarhus, læser til læge. Jeg har arbejdet en del med teenagere og unge gennem de seneste år og elsker at formidle Gud på en sjov, brugbar og relevant måde til teenagere. Jeg elsker at rejse, danse under discokugler og bager sygt gode kager.