LIME

Juniorklub for 4.-6. klasse

Går du i 4., 5. eller 6. klasse, så er LIME lige klubben for dig! Vi mødes hver onsdag aften fra 18.30-20.30 i citykirkens kælder. Her leger vi skøre lege, har fede konkurrencer, hygger med krea-projekter og fester derudaf med musik, dans og pudekamp 😀 Vi finder altid på nye og sjove ting at lave, og det er kun vores fantasi der sætter grænser. Bl.a. har vi leget kyllinge-rugby, skattejagt, filmet vores egen actionfilm og reddet kirken fra Dr. Von Broccolis skumle planer. 

Udover at lave vildt sjove aktiviteter, har vi altid en andagt i slutningen af vores klubaftener. Det har vi fordi, vi tror på, at Jesus er en helt fantastisk og livsforvandlende ven at have, og det vil vi gerne sætte fokus på i LIME. 

I LIME er der plads til alle uanset hvem man er, og jo flere vi er des bedre en fest har vi, så du skal være mere end velkommen til at komme og være en del af LIME, og har du nogle venner der kunne have lyst til at komme, er det også mere end velkomne! 

 

Vi mødes: I kirken
Hvornår: Hver onsdag kl. 18.30

Begivenhedskalender

Der er i øjeblikket ingen fremtidige begivenheder i kalenderen.
Se hele kalenderen

Kontaktperson

Andreas Winther Nissen

Andreas Winther Nissen

Klubansvarlig

Hej jeg hedder Andreas, og jeg synes det er alt for fedt at lave LIME. Her få jeg lov til at bringe mine skøre ideer til liv, og der er altid en masse dejlige børn der er friske på at tage en pudekamp med mig. Det er vildt nice at lave noget, hvor det bare handler om at have det sjovt og hygge sig. Da jeg selv var barn, havde det en kæmpe betydning at have ledere, der ville være min ven og fortælle mig om Jesus, så det har altid været en drøm at kunne få lov til at give det videre. Derudover studerer jeg medicin på Aarhus universitet og bor med min vidunderlige kone og datter, Anna og Tirsa. 

Kontakt: 42 42 89 55

Mail: lime@ckirken.dk