Seniorer

Seniorklubben - Alle seniorer 60+ er velkomne

Seniorklubbens samlinger er:
Fællesskab og venskab omkring kaffebordet
Foredrag og fælles oplevelser
Gæster og faste talere
Arrangementer året rundt
Sund latter!
Musik & sang
Og meget mere

Der serveres kaffe i forbindelse med møderne.

Seniorklubben er åben for alle.

Vi mødes i Citykirkens lille sal og/eller café

Begivenhedskalender

Der er i øjeblikket ingen fremtidige begivenheder i kalenderen.
Se hele kalenderen

”Samlingerne er bare så positive og har stor betydning i vores hverdag, så vi kan se hinanden og have fællesskab. Vi glæder os til hver tirsdag..”.

Deltager

Kontaktperson(er)

Bergur Skovgaard

Præst

bergur@ckirken.dk

Tlf. 313 85 311

Jürgen Galonska

Ledende præst

jg@ckirken.dk

Tlf. 313 88 311

Like os på sociale medier

Senior 60+

Fra januar 2022 af, er der hver anden tirsdag om måneden, tid til kaffe, samtaler, foredrag, netværk, fællessang og meget mere for dig som er 60+

Vi mødes i Citykirkens lokaler kl. 14 til ca. kl.16 og det koster lidt til kaffen, ellers er det gratis.

Citykirken er en kirke for alle generationer og for hele livet.

Vi har alle sammen brug for nogen, som vi deler livet med – det gør livet meget sjovere. Seniorklubben er et rigtigt godt sted til at komme i kontakt med andre i samme alder – hvem ved, måske finder du endda et par venner for livet!

Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte præsterne Bergur Skovgaard på tlf. 313 85 311 eller Jürgen Galonska tlf. 311 88 311

PS.
I år afslutter vi Seniorklub-sæsonen med en julefrokost tirsdag, den 7. december kl. 12 i kirken.

Fra Facebook