Så nærmer julen sig og Jesus kommer igen lidt på dagsordenen i samfundet og måske også i vore familier, i hvert fald som stjerne for en aften...


Vi vil gerne slå et slag for at han er mere end det og vil mere end det. I Citykirken er vi 5-600 mennesker som har oplevet at budskabet fra det første århundrede i allerhøjeste grad stadig giver mening i det 21. århundrede. At Jesus ikke blot var en vis mand der levede for 2000 år siden, men er en levende realitet i dag. At der findes en Guds som har skabt os og derfor gerne vil i kontakt med os, som er større end alt det der normalt fylder vores hverdag og som både er interesseret i os og ønsker at hjælpe os. Og hvor har vi da brug for Hans hjælp, både som samfund og som enkeltpersoner. Verden som den ser ud i dag er ikke som Han ønsker den skal være eller blive ved med at være, derfor beder vi i Fadervor "Ske din vilje".


I denne jul vil vi i Citykirken gerne invitere dig indenfor til en anderledes kirke, til en gruppe mennesker der prøver at være kirke i dagens samfund uden at være skinhellige eller mærkelige, og som prøver at lade Guds fred, glæde og kærlighed være omdrejningspunktet for alt vi gør.


Alle søndage i advent har vi pyntet op til jul og har gudstjenester med særligt indhold på julens budskab hvor du er meget velkommen til at kigge forbi. Alle vore gudstjenester er offentlige og vi lover dig at du ikke har oplevet kirke på denne måde før. Bemærk også vores populære gospelkoncert tirsdag den 3/12 hvor kirken også vil være propfuld af glade syngende mennesker, samt "det himmelske juleshow" der udover et forrygende musikalsk show også donerer al indtægt til  julehjælp i Aarhus.

VELKOMMEN!


 

Søndag den 1/12 kl. 10.30 

  Advents- og gospelgudstjeneste 

 

Tirsdag den 3/12 kl. 19.30 

 Julekoncert med Aarhus Gospel Singers

Vær med når det 300 mand store gospelkor, under ledelse af dirigent Rune Herholdt, og akkompagneret af strygekvartetten ‘Who Killed Bambi’, pianist/arrangør Peter Houe Sørensen samt flere solister, afholder årets julekoncert!
Til koncerten vil der blive salg af rødvin, hvidvin, øl, vand, kaffe/te og mulighed for at købe en lille let tapas-tallerken.
Overskuddet fra årets julekoncert går ubeskåret til Danmissions indsamling ‘Lucia-indsamlingen’ til fordel for fattige børn og familier i Asien, Mellemøsten og Afrika.

Billet:
Online 120 kr/stk (børn u/ 13 gratis)
I døren: (175 kr/stk (børn u/ 13 gratis)
Køb billet
Mere information

 

Søndag den 8/12 kl. 10.30 

Adventsgudstjeneste

 

Fredag den 13/12 kl. 19.30 og Lørdag den 14/12 kl. 15 og 20 

Det himmelske juleshow

Et velgørenheds-event, der samler ind til julehjælp til trængte familier i Aarhus, så de kan fejre  en god jul sammen.
Se det spændende program på
"Det himmelske juleshow

 

Søndag den 15/12 kl. 10.30 

Adventsgudstjeneste med julefest i børnekirken

 

Søndag den 22/12 kl. 10.30 

Adventsgudstjeneste

 

Tirsdag den 24/12 kl. 15 

Juleaftensgudstjeneste

 

DA EN

Log in or create an account

DA EN