Citykirkens genåbningsplan for de næste uger indtil den 7. juni

Efter regeringens udmelding vedrørende genåbningsfase 2 har vi valgt at fokusere på ”kirken i miniformat” – vores Citygrupper, fremfor at holde gudstjenester med et stærkt begrænset antal deltagere.

Se mere om vores Citygrupper her: https://www.ckirken.dk/da/hvad/citygrupper

Vi fortsætter med at holde online gudstjenester, men opfordrer og opmuntrer dig til at følge med i gudstjenesten sammen med din Citygruppe, gerne om søndagen.
Så kan I være med i lovsangen, holde nadver og lytte til prædiken sammen. En Citygruppesamling er også et oplagt forum at tale om dagens prædiken i, og bede sammen inden man afslutter samlingen. Vi foreslår, at man mødes i hjemmene, søndag morgen, f.eks. fra kl. 10:15 til 11:45.

Det er vigtigt, at vi overholder alle Sundhedsstyrelsens forholdsregler, og at der ikke er flere end 10 personer der mødes. Det er en selvfølge, at man ikke møder op, når man er f.eks. i risikogruppen.

Mange har været med i en Citygruppe i flere år, men der findes også en del, som ikke har prøvet det før, og gerne vil være med!

Derfor har vi valgt at oprette midlertidige Citygrupper, som kun mødes i de næste 4 uger!

Her kommer du måske ind i billedet:
Er du endnu ikke med i en Citygruppe og vil gerne prøve det, så kan du tilmelde dig her! https://bit.ly/35LxcTr

Du kan også maile til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..dk eller ringe på 86152488

Der er brug for flere Citygrupper, og har du lyst til at være værten, som inviterer en ny og midlertidigt Citygruppe hjem til dig – fire søndage i træk mellem kl. 10:15 og 11:45, frem til den 7. juni – så vil vi gerne høre fra dig!

Hvad det betyder at være vært, kan du læse her: http://kortlink.dk/google/25xxk

Vi har brug for dig! Tilmeld dig her og vi kontakter dig hurtigst muligthttps://bit.ly/35L5fLz

Citykirkens netværkspræster vil stå til rådighed med gode råd og vejledning, som du meget gerne må gøre brug af!
Vel mødt i genåbningsfase 2

DA EN

Log in or create an account

DA EN