Mønsterbrydningskursus i Citykirken
...En undervisningsserie baseret på 12 trins programmet 

Så nærmer tiden sig igen- Mønsterbrydning

 

Bor du i Århus området? Er du træt af, at kæmpe dine kampe alene? Mener du, at du har prøvet ALT? Hænger du fast og kommer ingen vegne?

 

Så kunne dette være noget for dig? Vi starter endnu et forløb d. 19. august kl. 1830

 

Du kan fx vælge at arbejde med følgende: lavt selvværd, vrede, frygt, ensomhed, pornografi, kontrol, uansvarlighed, præstation, at sætte grænser mv.

 

Er du træt af at begå de samme fejltagelser igen og igen, eller har du vaner, som du har svært ved at slippe af med? Mange mennesker har oplevet at få hjælp til at bryde deres dårlige mønstre gennem 12 trins processen.

Er du klar til at tage arbejdstøjet på, for at slippe din uhensigtsmæssige adfærd? Er du klar til at leve nærmere Gud end du troede var muligt?

Her vil der være mulighed for at få mere at vide om hvordan vi arbejder med os selv og kommer videre fra vores usunde handlemønstre. 


Igennem kurset får du rettet op på dit eget selvbillede og endnu vigtigere, du får et ret gudsbillede som er afgørende for dit fremtidige liv.

Gadecaféen tilbyder i samarbejde med Familienetværket og Citykirken nu et mønsterbrydningskursus i Aarhus.

I vores grupper taler vi åbent, da vi oplever at åbenhed sætter os fri og bringer relationer sammen både i og uden for grupperne. Vi bringer os selv i spil for at få det bedre samt, at være til inspiration for andre. Grupperne er kønsopdelte da det er vores erfaring at det hjælper i forhold til fortroligheden.

TIDLIGERE KURSISTER HAR SAGT:
“Jeg har fået et nyt og bedre syn på mig selv.”

“Jeg blev frigjort fra angst og depression”

“Jeg fik indsigt i mig selv, metode til helbredelse og er parat til at arbejde videre”


Er du interesseret?


Eller kender du nogen?

 

Så hør mere om kurset på introduktionsaften:

Torsdag d. 19. august  kl. 1830-2030

Citykirken, Viborgvej 173, 8210 Aarhus V.

Læs mere ved at klikke på linket og meld dig til forløbet ved at kontakte Hans Juhani Pedersen eller Vivian Risager.

Hans Juhani Pedersen mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. telefon: 29 44 82 57

Vivian Risager mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. telefon: 26 48 58 88

Trinkursus på YouTube, trin 2 som er "Vi kom til den erkendelse, at en magt større end os selv kunne give os vor sunde fornuft tilbage" 

Artikel Fra Frikirkenet om Steffen som har været landsleder for Trinkurser.dk


Trinkurser.dk

 

 

DA EN

Log in or create an account

DA EN