Aktuelt

Så er vores nye blivested "Håbet" åbnet!

Se også TV2-Østjyllands dækning af åbningen

Velkommen til Aarhus!

Om du er kommet hjem til Aarhus efter sommerferien, eller om du er splinterny “Aarhusianer”, så byder Passion varmt velkommen!

 

Passion er et dynamisk netværk af unge i citykirken, mellem ca. 20-30 år, som bygger relationer på tværs og deler hverdagsliv og tro. Vil du være med?

 

Søndag d. 22 september har vi opstart og mødes efter gudstjenesten til “vafler og vision”.
Omkring kl 14 fordeler vi os ud i mindre grupper hjem til de fire ledere fra passion lederteamet.
De vil hver især åbne deres hjem, for de der har lyst til at blive hængende til en kop te og måske endda et spil. 

Dagen bliver fyldt med socialt samvær og er en oplagt mulighed for at lære passionfællesskabet bedre at kende. 

 

Lørdag d. 7. september vil Jürgen, præst i Citykirken, sammen med sin kone, Lene, tænde op for grillen og invitere alle intereserede på spisning. 
Det er kl. 17.00 og adressen er Årslev Markvej 33, 8220 Brabrand


En fredag i måneden samles vi som ungdomsgruppe og har fælles fokus på Gud med lovsang, bøn, inspiration og hygge.
Også her er du mere end velkommen!

Næste gang er Fredag d. 20 September kl. 19:30. Vi mødes i kirkens underetage.

Vi glæder os til at lære dig (bedre) at kende!

 


 

Husk også:

Åbent Hus i Citykirken, søndag den 15/9 efter gudstjenesten

 

 

Sommercamp i Kolding 6.-12.juli. Temaet MOMENT udfordrer os i spændingsfeltet mellem det langsigtede og det pludselige. I Apostlenes Gerninger er der utallige eksempler på, at det uventede udfordrede apostlene til at respondere umiddelbart og handle i tro.

Læs mere på staevne.dk

Sommercamp i Mariager 13.-19.juli. Temaet i år er Jesus for alle, og sætter fokus på, at evangeliet er for alle, i alle tider og alle situationer.

Læs mere på sommercamp.dk

Morder på besøg i Citykirken…

Wilfredo Gomez, kendt fra ”fra morder til missionær" (DR-Horisont) fortæller sin historie i Citykirken

Wilfredo Gomez voksede op i et slumkvarter i El Salvador, flygtede med familien til USA, blev gennemtævet af sin far og forlod så hjemmet som 14-årig.

Han blev hurtigt et hårdkogt bandemedlem i både USA og senere, efter en udvisning, i en af El Salvadors mest frygtede bander, involveret i stoffer og vold og mord og han har adskillige fængselsophold på CV’et.

Indtil han en dag i fængslet ligger syg med tuberkulose. Der får han et syn af Jesus der rækker hånden ud til ham. Wilfredo regner det som begyndelsen på et nyt liv. Ham der før var kendt som en af de farligste indsatte er nu løsladt og besøger fængslet som prædikant.

San Franscisco Gotera-fængslet som før var styret af banderne og præget af vold, overfald og mord har nu over 1400 indsatte der har byttet deres våben ud med en bibel. Myndighederne har genvundet kontrollen med fængslet og der er håb og fremtid i fangernes øjne.

Wilfredo vil dele sin livshistorie til Citykirkens normale gudstjeneste søndag den 26. maj kl 10.30 og medvirker senere på ugen i ”Himmelske dage på heden” (www.himmelskedage.dk) i Herning som ventes at samle tusindvis af deltagere. Alle er velkomne og arrangementet er gratis.

DA EN

Log in or create an account

DA EN