JOIN
– for dig som overvejer at være med i Citykirken

JOIN er et introduktionsforløb for dig, uanset om du er ny i kirken eller bare aldrig er blevet medlem.

På JOIN vil du både blive præsenteret for vision, mission, teologi, værdier, kultur samt få mulighed for spørgsmål og samtale med vores præster. Derudover har du muligheden for at møde andre, der er nye i kirken.

Vi vil rent praktisk også hjælpe dig til at blive inkluderet i vores citygrupper, teams eller andet du måtte ønske. Den bedste måde at “joine” vores fællesskab er ved at involvere sig.

Vi mødes søndag 3. marts kl. 12 til 17, og der serveres frokost og kaffe i forbindelse med kurset. Alle er velkomne og det er ganske gratis. Har du spørgsmål til JOIN, kan du maile en af præsterne.

Du melder dig til HER

Citykirken Classic

Tirsdag d. 6. februar vil Frede Rasmussen tale i Citykirken Classic.

Vi mødes i Citykirkens lokaler kl. 14 til ca. kl. 16. Alle er velkomne.
Det koster 20kr. for kaffe og kage, men er ellers gratis.

Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte præsterne Bergur Skovgaard på bergur@ckirken.dk og tlf. 313 85 311 eller Jürgen Galonska på jg@ckirken.dk og tlf. 311 88 311.

Holy Spirit Night

Glæd dig til Holy Spirit Night søndag d. 4. februar kl. 19:00.

Holy Spirit Night er en aften med fokus på det Helligånden kan og vil i dag.
Kom og vær med til at tilbede Gud og opleve Hans nærhed gennem lovsang og forbøn.

Alle er velkomne.

Ønsker du at blive døbt?

Vi har dåb i kirken d. 4. februar.

Har du overvejet at blive døbt? Eller går med overvejelser omkring det?

Ønsker du at blive døbt eller mere information omkring det, så kontakt en af vores præster eller kontoret.

Hvad er en Citygruppe?

Få en forsmag på hvad en Citygruppe kan være.

Torsdage i lige uger i Salonen kl. 18:30-20:30.

Det er gratis, så bare mød op.

Vi glæder os til at se dig.

Mere info her

Brug for en lidt dybere samtale?

Er der noget du går og tumler med?
Eller måske er du kørt fast i et mønster?

Ønsker du en samtale, så kontakt os endelig på
telefon 23 24 43 69 eller email rg@ckirken.dk.

Samtalerne er gratis og åbne for alle.

Citykirken står sammen med Ukraine

Der bliver i denne tid gjort en kæmpe indsats fra alle sider for at hjælpe Ukrainere der kommer til Danmark.

Det gælder også i Citykirken Aarhus, hvor vi i tæt samarbejde med Aarhus Kommune og hjælpeorganisationerne er dybt involveret med at hjælpe til.

Læs mere her og vær med til bakke op