Aktuelt

Vi taler om tro

Har du lyst til at tale om tro i trygge rammer? Så er “Vi taler om tro” noget for dig.

Vi mødes privat i grupper af 4-8 personer. Vi spiser sammen, ser en video fra ”ladostaleomtro.dk”, hvorefter vi bruger videoerne til at tale om vores egen tro.

 Læs mere og tilmeld dig som vært eller som gæst her.

Hverdagsretræte

Hverdagsretræte, 25. – 31. august, er for mennesker i alle aldre, uafhængig af kirketilhørsforhold og hvor du er i livet og på din trosvej. Retræten giver mulighed for at bruge tid i den livgivende Guds nærhed. 

Vi holder en fælles opstart og afslutning på ugen. Hver dag i denne uge afsætter du en halv time til bøn og fordybelse og en halv time til at mødes med en vejleder.

Læs mere og tilmeld dig her.

Alle vi der…

… måske har du noget til fælles med nogle af dem du er kirke med?

I vores interessefællesskaberne kan du connecte med andre du har noget til fælles med… Det er ikke en gruppe, et team eller en klub, men bare et online mødested hvor du kan møde og kommunikere med andre du har noget til fælles med.

Tjek vores interessefællesskabet her eller i Church Center-app’en og kom tættere på nogle spændende mennesker

Medvandringsforløb

Vi kører et medvandringsforløb fra september – december 2024, hvor vi har fokus på at komme tættere på hinanden ved at vandre sammen og dele liv to og to.

Der vil være et opstartsmøde i september og et evalueringsmøde i december. I løbet af de 4 mdr. aftaler man selv, hvor ofte man ønsker at mødes med sin medvandrer.

Du kan tilmelde dig her.

Gospelgudstjeneste med sommerfest

Søndag d. 16. juni kl. 14:00-15:30 holder vi gospelgudstjeneste igen. Alle er velkomne!

Efter gudstjenesten er der kaffe på kanden og lidt sødt til ganen, før årets sommerfest løber af stablen fra kl. ca 16:30. Der bliver forskellige sjove aktiviteter, fælles madlavning og hygge for fuld skrue! Tilmeld dig sommerarrangementet, som kun koster 100 kr. for maden.

Kom med og oplev hvordan gospelmusikken og teksterne skaber glæde og rækker ud. Gospelkoret Saved by Grace under ledelse af Tune Jacobson glæder sig til at sætte den helt rigtige stemning. Sammen med Nikolaj Kirkegaard Munk ved tangenterne og vores gospelpræst Bergur Skovgaard kan det kun blive festligt, fornøjeligt og farverigt.

Vi elsker fællesskabet og vil gerne være flere! Så kom og bliv en del af et særligt gospelfællesskab. Både i caféen og til sommerfesten er der rig mulighed for at få en god snak og måske et nyt venskab. Du kan også stadig melde dig ind i foreningen Aarhus Gospel Fellowship!

Se mere og invitér venner her på facebook.

Ønsker du at blive døbt?

Vi har dåb i kirken d. 23. juni.

Har du overvejet at blive døbt? Eller går med overvejelser omkring det?

Ønsker du at blive døbt eller ønsker du mere information omkring det, så skriv dig op her eller kontakt en af vores præster eller kontoret.

 

Hvad er en Citygruppe?

Få en forsmag på hvad en Citygruppe kan være.

Torsdage i lige uger i Salonen kl. 18:30-20:30.

Det er gratis, så bare mød op.

Vi glæder os til at se dig.

Mere info her

 

Citykirken står sammen med Ukraine

Der bliver i denne tid gjort en kæmpe indsats fra alle sider for at hjælpe Ukrainere der er kommet til Danmark.

Det gælder også i Citykirken Aarhus, hvor vi i tæt samarbejde med Aarhus Kommune og hjælpeorganisationerne er dybt involveret med at hjælpe til.

Læs mere her og vær med til bakke op