Kom tættere på

Hver uge eller hver anden uge mødes små grupper af mennesker fra Citykirken rundt omkring i Aarhus og omegn i private hjem, på caféer eller lignende for at dele liv og skabe fællesskab – det kalder vi Citygrupper! Ingen behøver at være alene på livets rejse.

Visionen med Citygrupper

• Danne små fællesskaber som er ramme for en værdibaseret livsstil
  • Skabe tætte relationer og styrke venskaber
  • Sætte alle livets facetter i fokus både for ånd, krop og sjæl

Hvorfor Citygrupper?

• Du kan komme lidt tættere på andre og måske på Gud
  • Du kan føle dig hjemme og føle dig tryg
  • Du kan dele liv på godt og ondt
  • Du kan tale om det, der har med Gud at gøre
  • Du kan få og møde venner
  • Du kan have det sjovt, mens du giver og modtager

Citygruppernes DNA

• Fokus på gode relationer og fællesskab
  • Fokus på personlig trosudvikling
  • Fokus på engagement – sammen kan vi gøre en forskel!

Vi er for forskellighed

– fordi vi ikke er ens!

Vi er en multi-kirke med mange generationer, etniciteter og socialklasser. Vi ser forskellighed som en styrke både til at møde alle slags mennesker og for bedre at kunne afspejle Guds mangfoldighed.

Vil du være med?

Så tal med en netværkspræst

Netværkspræsterne i Citykirken

– er nogle frivillige ildsjæle, som elsker gode relationer og netværk – og som vil gå langt for at forbinde de rigtige mennesker med hinanden. Derudover er det dem, som inspirerer, støtter og udruster citygruppelederne. Ingen i kirken skal føle, at de står alene med en opgave.

Du er inviteret!

Har du lyst til at være med eller bare prøve det af? Kontakt en netværkspræst via email: net@ckirken.dk

Du kan også komme med i vores åbne Citygruppe, hvor alle er velkomne til at komme og få en forsmag på Citygrupper.