GADEKIRKE BREDER SIG

På PULS-aftenen i oktober 2011, kun en måned efter opstarten af Gadekirke i Silkeborg, talte Gud følgende til menigheden i Citykirken Aarhus:

Jeg er den, som har begyndt mit værk i denne her by, og jeg er den, som vil fuldføre mit værk i denne by, for jeg elsker Aarhus, jeg elsker aarhusianerne, og jeg ønsker at drage dem ind til mig, og dertil har jeg kaldet jer. Jeg har gjort mig afhængig af jer. Og Jeg ønsker, I skal være mine hænder og mine fødder til at gå ud til aarhusianerne og bringe det glædesbud, som jeg har givet jer. Bringe den frelse, den lægedom, den nåde, som I har fået for intet. Giv den videre for intet til hver enkelt, I møder på jeres vej. Giv det, som I har fået for intet, giv det videre for intet, for jeg elsker århusianerne, og jeg vil gøre noget nyt i Aarhus.”

Med denne opmuntring fra Gud har Gadekirke-medarbejderne ikke været i tvivl om, at vi også på et tidspunkt ville starte en Gadekirke i Aarhus midtby. Og det skete så fredag den 14. september 2012.

Vi har af Aarhus Kommune fået tilladelse til at sætte et camping-klapbord på Store Torv. Herfra tilbyder vi de forbipasserende en kop gratis kaffe, kakao eller te, mens vi får en snak med dem om, hvordan Jesus vil kunne forvandle deres liv, som Han har forvandlet vores.

Vi fik en utrolig positiv modtagelse af de unge mennesker, der stoppede op. Og allerede denne første aften i Aarhus midtby oplevede vi, at 2 unge mennesker inviterede Jesus ind i deres liv. Og rigtig mange andre var åbne over for at blive velsignet gennem bøn. Det føltes så let, hvilket selvfølgelig skyldes, at Gud havde lagt tingene til rette for os. Al ære til Ham \o/.

Vi oplever, hvordan Guds Ånd åbner hjerterne hos dem, vi taler med, og det begejstrer os.  Vi uddeler gratis Jesus-bogen af Kjell Haltorp til dem, der er interesserede og lover at læse den, og vi opfordrer dem til at komme i et kristent fællesskab, hvor Guds ånd er levende og virksom. Er nogle syge eller har smerter, tilbyder vi at bede for dem i Jesu navn, og vi har set Gud gøre så mange mirakler midt på Store Torv midt om natten. Der er intet større end at tjene Ham.

Det har altid været vores vision at blive tværkirkelig, nøjagtig som det er tilfældet i Gadekirke i Silkeborg. Det er nemlig en fantastisk styrke, når vi kan dele de gode nyheder i samarbejde med andre menigheder. Og udover Citykirken Aarhus, har

vi pt. medarbejdere fra Aarhus Vineyard og Randers Frikirke, der trofast tjener med.

Da vi startede Gadekirke i Silkeborg 9. september 2011, havde vi ikke drømt om, at der ville opstå Gadekirker andre steder i Danmark. Men Gud havde store planer. Må Hans vilje ske!

Der er nu Gadekirke følgende steder i Danmark:

– Nygade i Silkeborg

– Store Torv i Aarhus

– Brønshøj Torv i København

– Søborg Torv i København

– Amagerbro Torv i København

– Lyngby Hovedgade/Magasin i København

– Aalborg

– Hobro

– Holstebro

– Næstved

– Viborg

– Herning

– Taastrup Hovedgade i København

– Herlev C i København

– Køge C

– Kolding

– Skive

– Nykøbing Mors

Stor tak til alle jer, der beder for Gadekirke i Aarhus. Det gør en kæmpe forskel for os, der er på gaden. Vi vil være der hver fredag aften fra kl. 21.00 til 24.00. Så tak, at I fortsat vil huske at bede for os fredag aftener.

Har du lyst til at finde ud af, om det at være medarbejder i Gadekirke er noget for dig, så send en mail til gadekirke@ckirken.dk , så vil du blive kontaktet snarest muligt. Du binder dig ikke til at være med hver fredag.

Ønsker du at støtte Gadekirke i Aarhus økonomisk, kan du få §8a-fradrag for dine gaver. Kontonr. i Jutlander Bank: 8140 – 0000730092. Det er vigtigt at skrive ’GADEKIRKE’ efterfulgt af dit navn i Tekstfelt til modtager. Oplys dit cpr-nr. til kirkens bogholderi (bogholderi@ckirken.dk)

På vegne af Gadekirke

Karin Kühl