MANGO-Kids er kirke for alle børn i alderen 3 år - 7. klasse

Børnene giver den gas hver søndag formiddag med musik, konkurrencer og gode fortællinger fra Bibelen, alt sammen med fokus på at give børnene en personlig tro på Gud.
For at gøre undervisningen mere aldersrelateret har vi 3 grupper, som børnene bliver inddelt i efter vores fælles samling: MINI-Kids (børnehavebørn), STAR-Kids (0. -3. klasse) og ULTRA-Kids (4.-7. klasse).

Fællesskabet børnene imellem skabes i sjove omgivelser, hvor de har mulighed for masser af forskellige aktiviteter! Vi har bl.a. et kreativt værksted, hvor børnene på en sjov måde kan udvikle deres kreative talenter.

2 gange om året tager MANGO-Kids på lejr, hvor alle børn der går i 0. - 7. klasse har fire dage med relevant undervisning, sjove aktiviteter og masser af fællesskab. Der vil være infosedler i skranken om lejrene, når datoerne nærmer sig.

MANGO-Kids vil gerne formidle kristne værdier på en levende, sjov og spændende måde. Samtidig sikrer vi, at der er plads til spørgsmål, eftertanke og tvivl. Børnekirken er et fristed, hvor vi har det rart og sjovt sammen – så kom som du er!

Hvis du har lyst til at være en del af et spændende team, eller har du spørgsmål, kan du kontakte Carrie Rove på 61333851 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bliv medlem af vores facebookgruppe "MangoKids - Kirke for børn" og få mere at vide!

[ KLIK PÅ BILLEDET ]

Vil du gøre en forskel i Mango?
Hvorfor?

Hvis du elsker at være sammen med børn, så kom og vær med i vores team. Vi har et rigtig godt sammenhold og hygger os sammen som medarbejdere.

Hvad?

Det kommer an på, hvad du er god til, har lyst til eller der er brug for. Det er alt fra leg til undervisning og fra saftevandslavning til planlægning.

Hvordan?

Vi har brug for alle. Nogle som er musikalske, nogle som vil lave saftevand, nogle som er kreative, nogle som kan lide at undervise og nogle som bare er gode til at lege og hygge om børn. MANGO har brug for dig, om du er ung, voksen, gammel eller bare en barnlig sjæl og om du er mand eller kvinde.

Kunne du tænke dig at være med i MANGO, så kommer du på et af vores hold. Lige nu er man på hver 2. søndag, men når vi bliver flere medarbejdere, så laver vi tre hold i stedet for to, så man er på hver 3. søndag.

Hvornår?

Dit/dagens hold mødes i kirken kl. 9.00 den søndag, du er på, hvor vi snakker sammen om dagens program og laver forberedelse klar, til børnene kommer. Vi slutter ca. 12.30 efter endt oprydning.

Udover at være på et hold ca hver 2. søndag, så mødes vi ca. 4 gange om året til møde, hvor vi planlægger forskellige ting sammen. Derudover holder vi nogle sociale arrangementer, hvor vi hygger os sammen som gruppe.

Hvor?

Det foregår i kirkens underetage, med mindre andet er oplyst fx i forbindelse med sociale arrangementer.

Kontakt

Hvis du har lyst til at være en del af et spændende team, eller har du spørgsmål, kan du kontakte Søren Senholt på telefon: 22 56 56 75 eller Anitta Olesen på telefon: 40 74 46 68 eller e-mail: mango@ckirken.dk.