LOUD

Teenageklub for 5. klasse – 9. klasse

PAS PÅ!!! DU HAR TRÅDT I NOGET!! PARTY ZONE!!!! I LOUD mødes vi hver torsdag og har det for fedt! Her laver vi alt muligt vildt og grineren. Vi har været ude og bowle, lejet et legeland, spillet lasergame og alt muligt andet sjovt!! Derudover holder vi til i Citykirken, hvor vi laver alverdens fede aktiviteter. Det kunne være papirskuglekrig, paralympiske lege, filmaften og meget andet.

Vi kalder os selv for en teenageklub med mening, fordi vi tror på Gud. Vi tror på et fællesskab med plads til alle lige præcis, som man er. I LOUD har vi derfor af og til andagter og møder med lovsang og et lille oplæg. Vi vil gerne være et fællesskab, hvor man kan komme og være sig selv. Et sted man bliver set og hørt.

Du spørger nok, hvornår kan jeg blive en del af dette fantastiske fællesskab? Her kan vi glædeligt fortælle dig, at det kan du allerede på torsdag klokken 19-21. Vi har base i Citykirken, men laver nogle gange aktiviteter ud af huset, så kontakt os gerne inden du starter op.

Vi ses!

 

Vi mødes: I kirken
Hvornår: Hver torsdag kl. 19

Begivenhedskalender

Der er i øjeblikket ingen fremtidige begivenheder i kalenderen.
Se hele kalenderen

Følg os på sociale medier

Kontaktperson

Andreas Winther Nissen

Andreas Winther Nissen

Leder af LOUD

Hej, jeg hedder Andreas og jeg synes, det er alt for fedt at lave LOUD. Her får jeg lov til at bringe mine skøre idéer til livs og der er altid en masse dejlige børn, der er friske på at tage en pudekamp med mig. Det er vildt nice at lave noget, hvor det bare handler om at have det sjovt og hygge sig. Da jeg selv var barn, havde det en kæmpe betydning at have ledere, der ville være min ven og fortælle mig om Jesus, så det har altid været en drøm at kunne få lov til at give det videre. Derudover er jeg uddannet læge fra Aarhus Universitet og bor med min vidunderlige kone og datter, Anna og Tirsa.

Kontakt: 42 42 89 55

Mail: loud@ckirken.dk