LOUD

Teenageklub for 7. klasse – 10. klasse

PAS PÅ!!! DU HAR TRÅDT I NOGET!! PARTY ZONE!!!! I LOUD mødes vi hver torsdag, og har det for fedt! Her laver vi alt muligt vildt og grineren. Vi har været ude og bowle, lejet et legeland, spillet lasergame og alt muligt andet sjovt!! Derudover holder vi til i Citykirken, hvor vi laver alverdens fede aktiviteter. Det kunne være papirskuglekrig, paralympiske lege, filmaften og meget andet.

Vi kalder os selv for en teenageklub med mening, fordi vi tror på Gud. Vi tror på et fællesskab med plads til alle lige præcis, som man er. I Loud har vi derfor af og til andagter og møder med lovsang og et lille oplæg. Vi vil gerne være et fællesskab, hvor man kan komme og være sig selv. Et sted man bliver set og hørt.

Du spørger nok, hvornår kan jeg blive en del af dette fantastiske fællesskab? Her kan vi glædelig fortælle dig, det kan du allerede på torsdag klokken 19-21. Vi har base i Citykirken, men laver nogle gange aktiviteter ud af huset, så kontakt os derfor gerne.

Vi ses!

Vi mødes: I kirken
Hvornår: Hver torsdag kl. 19

Begivenhedskalender

Der er i øjeblikket ingen fremtidige begivenheder i kalenderen.
Se hele kalenderen

”For mig har jeg oplevet loud har været et sted, hvor jeg kunne komme og være sammen med en del andre unge, og at jeg bare kunne være helt, som jeg er. Igennem loud har jeg også fået nogle sygt fede venskaber og en masse ny viden om Gud for før jeg kom i loud interessere gud mig ikke ret meget, men bare det at høre om det på andre måder og høre det fra nogen der virkelig elsker at fortælle, hvad de har oplevet fra gud giver et helt andet billede. Men jeg synes, det er meget sjovt at være i loud, for der sker altid noget sygt spændende, og det har altid været at når jeg er gået der fra en torsdag aften, så har jeg glædede jeg mig allerede til næste uge.”.

Cecilie

Kontaktperson(er)

Camilla Hald

Leder af LOUD

Mit navn er Camilla. Jeg læser medicin her i Aarhus, og arbejder derudover i en lægepraksis og som sygeplejevikar på forskellige sygehuse. Jeg elsker når der er gang i den, og sker en masse ting omkring mig, så måske er der derfor jeg bare elsker at være teenageleder!

Kontakt: 61 69 53 90

Mail: loud@ckirken.dk

Andreas Muff

Medleder i LOUD

Mit navn er Andreas, jeg er en dreng, der elsker når der er gang i den. Min store drøm da jeg var lille, var at blive professionel fodboldspiller, men måtte hurtigt opgive drømmen og gå efter det næst bedste. Her er jeg nu, i gang med læreruddannelsen og teenageleder.

Kontakt: 24 41 51 99

Marcus Jacobsen

Medleder i LOUD

Mit navn er Marcus. Jeg er et meget socialt menneske og er p.t. i gang med at uddanne mig til at blive lærer. Når jeg ikke studerer, elsker jeg at se og spille sport, se film og ikke mindst at have mennesker omkring mig. Jeg glæder mig helt vildt til at hænge ud med jer alle i Loud!

Kontakt: 30 20 14 98