MANGO

MANGO-Kids er kirke for alle børn i alderen 3 år - 6. klasse

Børnene giver den gas hver søndag formiddag med musik, konkurrencer og gode fortællinger fra Bibelen, alt sammen med fokus på at give børnene en personlig tro på Gud.
For at gøre undervisningen mere aldersrelateret har vi 2 grupper, som børnene bliver inddelt i: MINI-Kids (børnehavebørn) og MAXI-Kids (0. – 6. klasse).

Fællesskabet børnene imellem skabes i sjove omgivelser, hvor de har mulighed for masser af forskellige aktiviteter! Vi har bl.a. et kreativt værksted, hvor børnene på en sjov måde kan udvikle deres kreative talenter.

Vi mødes hver søndag i Citykirkens underetage, mens der er gudstjeneste. Lige nu mødes vi fra ca. kl. 10 til 11. Alle børn er velkomne og det er helt gratis at være med.

MANGO-Kids er et fedt sted at være, hvor vi har det rart og sjovt sammen, så kom som du er. Vi vil gerne formidle kristne værdier på en levende, sjov og spændende måde. Samtidig sikrer vi, at der er plads til spørgsmål og eftertanke. 

Hvis du har lyst til at være en del af et spændende team, eller har du spørgsmål, kan du kontakte Anitta Olesen på tlf: 40744668 eller mail: mango@ckirken.dk

Bliv medlem af vores facebookgruppe “MangoKids – Kirke for børn” og få mere at vide!

 

Vi mødes: I kirken
Hvornår: Hver søndag kl. 10

Begivenhedskalender

Der er i øjeblikket ingen fremtidige begivenheder i kalenderen.
Se hele kalenderen

Følg med i vores Facebook-gruppe

Kontaktpersoner

Carrie Rove

Carrie Rove

 

Kontakt: 61 33 38 51

Mail: mango@ckirken.dk

Anitta Olesen

Anitta Olesen

 

Kontakt: 40 74 46 68

Mail: mango@ckirken.dk

Vil du gerne gøre en forskel i MANGO?

Hvorfor

Hvis du elsker at være sammen med børn, så kom og vær med i vores team. Vi har et rigtig godt sammenhold og hygger os sammen som medarbejdere.

Hvad?

Det kommer an på, hvad du er god til, har lyst til eller der er brug for. Det er alt fra leg til undervisning og fra saftevandslavning til planlægning.

Hvordan?

Vi har brug for alle. Nogle som er musikalske, nogle som vil lave saftevand, nogle som er kreative, nogle som kan lide at undervise og nogle som bare er gode til at lege og hygge om børn. MANGO har brug for dig, om du er ung, voksen, gammel eller bare en barnlig sjæl og om du er mand eller kvinde.

Kunne du tænke dig at være med i MANGO, så kommer du på et af vores hold. Lige nu er man på hver 2. søndag, men når vi bliver flere medarbejdere, så laver vi tre hold i stedet for to, så man er på hver 3. søndag.

Hvornår?

Dit/dagens hold mødes i kirken kl. 9.00 den søndag, du er på, hvor vi snakker sammen om dagens program og laver forberedelse klar, til børnene kommer. Vi slutter ca. 12.30 efter endt oprydning.

Udover at være på et hold ca hver 2. søndag, så mødes vi ca. 4 gange om året til møde, hvor vi planlægger forskellige ting sammen. Derudover holder vi nogle sociale arrangementer, hvor vi hygger os sammen som gruppe.

Hvor?

Det foregår i kirkens underetage, med mindre andet er oplyst fx i forbindelse med sociale arrangementer.

Kontakt

Hvis du har lyst til at være en del af et spændende team, eller har du spørgsmål, kan du kontakte Anitta Olesen på telefon: 40 74 46 68 eller e-mail: mango@ckirken.dk.