SPIRERNE

Netværk for alle familier med børn i alderen 0-3 år

Spirerne ønsker at være et åbent fællesskab, hvor alle er velkomne. Vores formål er at øge kendskab og relationer til andre børnefamilier samt skabe relevante og spændende tilbud til de helt små og deres forældre. Vi vil altså gøre det mere attraktivt at være børnefamilie i Citykirken.

Spirerne består i øjeblikket af tre tilbud:

  • Mødregruppe – for forældre på barsel og deres børn. Mødes ugentligt i Citykirken/hjemmene
  • SpireKirke – Børnekirke for de helt små 1-3-årige
  • Sociale arrangementer/events/kurser – eksempelvis førstehjælpskursus til babyer, Citygrupper, udflugter for hele familien og meget mere

Mødregruppe, SpireKirke og vores sociale arrangementer finansieres af Citykirkens Børne- og Ungdomsforening (CBU). Det kræver ikke medlemsskab af CBU at deltage i kirkens aktiviteter, men hvis du eller dit barn melder dig ind, gør det, at ressourcerne til aktiviteterne bliver endnu større. Det koster kun 75 kr. pr. år, og hvert medlemsskab gør en stor forskel!

Bliv medlem her (Linket fører til UNG Mosaiks hjemmeside, som opkræver kontingent for os. Vi anbefaler, at man vælger mulighed 1 – den faste årlig betaling.)

Så hvis I er en familie, der har et eller flere børn i alderen 0-3 år, kan I holde jer opdateret på vores facebookgruppe “Spirerne i Citykirken”, hvor vi vil fortælle mere om nye tiltag og kommende begivenheder.

I er også meget velkomne til at kontakte os på spirerne@ckirken.dk, hvis I har spørgsmål.

 

Vi mødes: I kirken
Hvornår: Hver søndag kl. 11

Følg med i vores Facebook-gruppe

Kontaktpersoner

Rebecca Corÿdon Ringsborg

Rebecca Corÿdon Ringsborg

Sidsel Lorenz Thøgersen

Sidsel Lorenz Thøgersen